marți, 10 noiembrie 2015


SET DE PENSULE DE 24 PENSULE DELA BOBBIE BROWN.
Permite-ti să fii chic si fa-ti cadou un set de 24 pensule profesionale de machiaj Bobbi Brown cosmetics, gama Studio Black ! Acum ai ocazia de a executa un machiaj precis si detaliat, acest set oferindu-ti toate pensulele de care ai nevoie ! 
Depozitate intr-o borseta neagra, din piele ecologică, pensulele tale nu se vor mai pierde niciodată, şi le vei putea purta cu tine peste tot fara a ocupa prea mult spaţiu.
Culoarea neagra şi textura materialului ii ofera rezistenta indelungata impotriva murdariei, socurilor şi posibilelor zgarieturi.
Setul de 24 pensule profesionale este format din pensule de toate formele şi marimile, fiind perfect pentru orice ocazie, atat pentru uz profesional cat şi personal. Aplicarea fardurilor este semnificativ mai usoara cu pensulele din setul Studio Black, iar puful este confectionat atat din par fin natural, cat si sintetic, pentru a obţine rezultate optime si a adauga o nota practica si profesionala intregului set ! Toate pensulele dispun de maner din lemn slefuit de culoare neagra, pentru un plus de eleganta !
Fie ca ai nevoie de un nou set de pensule de machiaj pentru uz profesional ca şi make-up artist, fie ca doresti sa il achizitionezi pentru uz personal - deoarece machiajul este o parte importanta a vietii tale de zi cu zi, setul de 24 pensule de machiaj profesionale Bobbi Brown cosmetics Studio Black te va mentine in pas cu moda la orice ora din zi !

***PRET: 89 LEI*****

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu